Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• еми незнам дали нищо не може да се поправи онзи ден я залепих .... вчера я карах цял ден и няма абсолиутно никъкъв теч от залепеното място ........ пета беше запекла обаче днес сутринта се оправи явно беше запекъл синхронизатора ...... и като казвам че съм го лепил с течен метал нямам предвид Poxipol ....а едно друдо немско което кубих от сервиза на Toyota(тази по пътя за божурище)
    sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

• Ето тези материали използвах за лепенето ....
      Спрея е обезмаслител използват го в сервизите на Toyota за почистване на спирачни дискоре
      Другото е някакъв немски течен метал (доста издражлив по мое мнение)
      Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        С течен метал нищо не можеш да поправиш, написах ти го и по-назад в темата + това каране на скорости без масло...циментацията на лагерите...99% е дала фира

Зажалост колега маи излезе прав ...преди малко като се прибирах връщам си 2ра наи нормално и нещо изтряска доста стабилно ....200метра по къстно скоростите тотално отказаха (само задна влиза и то едва едва ....) интерестно обаче че като натисна съединителя в момента на зацепването се чува един доста тревожен трясак .......

Comment

• Ами това най вероятно е от "запеклия синхронизатор" - синхронизатор не може да запече - просто си помлял кутията. По добре не се занимавай - намери си друга, смени маслото и семерингите и карай.
          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

• Да колега прав си че с нова е наи добре ...обаче засега няма пари за нова ........

Comment

• ами аз ти казах още тогава. употребяваните са по 150-200лв. ти за тоя "течен метал" сигурно си дал към 30лв.
              точка

Comment

• Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                Да колега прав си че с нова е наи добре ...обаче засега няма пари за нова ........
                Ами имал си някакъв шанс да я спасиш, ако я беше ревизирал когато не беше блокирала, ама сега мисля, че нямаш избор - като я разглобиш ще видиш какви интересни парчета ща изпаднат от нея.
                AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

• сега ще сабирам пари и съм се разбрал с един колега от форума за една кутия и магарето че и то е за смняна .............

Comment

• Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                    сега ще сабирам пари и съм се разбрал с един колега от форума за една кутия и магарето че и то е за смняна .............
                    Колега,в много голям филм се вкара с Алфичката.
                    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• То да ти кажа колега тва сериал с няколко сезона стана вече ........

Comment

• Здравеите колеги отдавна не бях влизал тук и сега реших на бързо да се похваля с напредъка .... Алфето вече е с нова скоростна кутия нов съединител ... сменени Въздушни възглавници и предни колани (За което специални благодарности на acko88

Но за жалост на 1ви се прибирах от провинцията и забелязах че годато спирачките ми загреят задна лява почва да подсвирква ( имам предвид че не свири постоянно а периодично ...... )
                        ако обаче друпна няколко пъри ръчната се оправя за известно време .....

Другото от което мога да се оплача е от маисторите които ми смениха скоростите .... един път ме набутаха с един феродов диск менте ...... (които замених ) .... втори път че "маисторите бяха забравили да контрират гаиките на главините ......
                        Но това както и да е ако някои е срещал проблема с спирачките да даде съвет че в петък мисля да се правя на маистор

Comment

• ето това са въпростните феродови дискове .........
                          Attached Files

Comment

• инфо за спирачките на лс
                            точка

Comment

• Мерси колега идеята ти проработи сичко е точно

Comment

• няма проблеми. радвам се че съм ти помогнал
                                точка

Comment